Spotlight Talent

Almere
Bij Spotlight Talent vind je dagbesteding op maat. Wij helpen je te ontdekken waar je goed in bent. Je probeert nieuwe dingen uit en ontwikkelt je talenten.
Interesse?
koken dagbesteding

Activiteiten

Huishouden
Koken en bakken
Creatieve activiteiten
Puzzelen
Papier versnipperen
Muziek luisteren en maken
Sporten
Uiterlijke verzorging
Voetenbad en handmassage
Borrelen
Schoolse vaardigheden
Wandelen
Verzorgen moestuin

Over Spotlight Talent

Je doet creatieve activiteiten, maar we houden ons ook bezig met praktische handelingen zoals het koken van soep. Samen gaan we aan de slag met het aanleren van huishoudelijke taken zoals stofzuigen, tafels afnemen of ramen lappen.

Ook kijken we naar schoolvaardigheden en of er mogelijkheden zijn om jouw vaardigheden uit te breiden of juist vast te houden. Dit bieden wij aan in kleine groepjes aan, zodat er niet teveel prikkels zijn. Bij ons laat jij je talenten spreken.

Wandelen, muziek en Beleven In Muziek (BIM)

Met de groep wordt ook gewandeld. Soms is dat in groepsverband en soms is dat 1 op 1. Op maandag komt een muziekdocent muziek met jou maken. ’s middag doe je mee met Beleven In Muziek (BIM). De muziek is gericht op zintuiglijke activiteiten met als doel de ontwikkeling op verschillende gebieden te stimuleren.

Borrelen en tuinieren

Iedere vrijdagmiddag hebben we een borrelmiddag met hapjes en drankjes. Soms zijn die gezond, maar we maken ook graag taart en snacks om de week mee af te sluiten.

In de zomer verzorgen we met de cliënten een kleine moestuin. Hierin groeien kruiden en groentes die we gebruiken in onze verschillende soepen.

 

Faciliteiten

Snoezelruimte
Grote tuin
Sportruimte
Kleine werkgroepen
Ruimte om prikkelarm te werken

Voor wie

De cliënten van Spotlight hebben een verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond, zijn 18 jaar of ouder en hebben een geldige indicatie.

Locatie

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 15.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!