Pleegouders gezocht

Heb jij ruimte in je hart en huis en zou jij als pleegouder van betekenis willen zijn voor kinderen of jongeren? Kom eens langs op een informatieavond bij jou in de buurt. De eerstvolgende is op dinsdagavond 13 oktober 2022 in Emmeloord. Kom je ook?
Wil je meer informatie ontvangen?

De Noordoostpolder zoekt pleegouders

Soms kunnen kinderen, door allerlei omstandigheden, tijdelijk of voor langere tijd niet thuis wonen. Als zoiets ingrijpends gebeurt is het extra belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven, op hun eigen school en clubjes en dichtbij familie en vrienden.

Daarom zijn in de Noordoostpolder meer pleegouders nodig! 

We zoeken mensen met ruimte in hart en huis, die een kind voor korte of langere tijd, of bijvoorbeeld voor een weekendje in de maand willen opvangen. Wil je weten wat jij kunt betekenen? Kom dan op 13 oktober 2022 naar de informatieavond in Emmeloord.

Informatieavond 13 oktober

De informatieavond wordt gehouden in de Christelijke Gereformeerde Kerk de Hoeksteen (Nagelerstraat 2, 8301 XE) in Emmeloord vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur). Onze mensen vertellen je, samen met ervaren pleegouders, alles over het pleegouderschap. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw vragen.

Ken jij iemand voor wie dit interessant kan zijn? Geef het door of kom samen! Laat ons weten dat je komt door een mail te sturen naar pleegzorg@triadevitree.nl.

Graag tot ziens op 13 oktober!

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!