Puur op Smaak

Lelystad
Help je graag mee met eten maken? Of wil je in de bediening of schoonmaken? Bij Puur op Smaak in Lelystad kun je werken in de catering. Een perfecte dagbesteding.
Interesse?

Over Puur op Smaak

Werkzaamheden

Lunch
Catering
Klantcontact
Bedienen
Schoonmaken

Werk je graag met broodjes en taart? In het MAC3PARK in Lelystad op de eerste verdieping bevindt zich Puur op Smaak: een lunchroom/ cateringrestaurant. Elke ochtend verdelen we samen met jou en je collega’s de werkzaamheden voor die dag. Zo maakt een groep de caterings klaar en bereid een andere groep de lunch voor.

We werken continue aan kwaliteit en gastvrijheid.  Je werkt met echte streekproducten en verse ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch.

Opdrachten

Via de website, via de mail of via de telefoon krijgt Puur op Smaak de cateringopdrachten binnen. Aan de hand van deze opdrachten ga je aan de slag met huisgemaakte salades, groente snijden en het verse brood van de bakker beleggen. De gemaakte broodjes worden vervolgens in dozen gedaan en die worden bezorgd op het afgesproken adres in Lelystad.
Naast belegde broodjes, verkopen we ook zelfgemaakte taarten, zoals brownies, appeltaarten en cheesecakes.

Kantine van Puur op Smaak

Terwijl een groep medewerkers bezig is met de catering, bereiden de anderen de lunch alvast voor. In het MAC3PARK zijn vele bedrijven gevestigd. Tussen 11.30 en 13.00 uur kunnen zij bij Puur op Smaak in de kantine lunchen. Elke dag hebben we weer wat anders lekkers in de aanbieding, zoals frituursnacks, uitsmijters, huisgemaakte gehaktballen en verrassingssnacks. Samen met de medewerkers verzinnen elke week andere gerechten die we kunnen klaarmaken en kunnen verkopen.

In het gebouw zijn er ook ruimtes om te vergaderen, voor zowel bedrijven binnen als buiten het gebouw. Samen met de medewerkers zet je vers gemaakte koffie en thee klaar. Ook lunches verzorgen we in deze ruimtes.

Na een ochtend en middag hard te hebben gewerkt gaan we eerst zelf lunchen. Na de lunch gaan we in groepjes alles schoonmaken. Zo wordt er gestofzuigd, afgewassen en wordt de keuken schoongemaakt. Zo zijn we er alvast klaar voor om er de volgende dag weer voor te gaan!

Kom jij ons team versterken?

Werktijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. In de weekenden en op feestdagen zijn we gesloten.

Begeleiding

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!