Hilbert van Dijkstraat

Kampen
Wil je begeleid wonen in Kampen in een gloednieuw appartementencomplex aan de Hilbert van Dijkstraat? Binnenkort wordt gestart met de bouw van appartementen op deze locatie.
Interesse om hier te wonen?
overzicht Hilbert van Dijkstraat

Over de woonlocatie

De woning

Eénkamerappartement
Eigen woonkamer met slaapgedeelte
Eigen badkamer en keuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Gemeenschappelijke huiskamer
Gemeenschappelijke buitenruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk

Ligging

Openbaar vervoer, supermarkt en winkels op 5 minuten loopafstand
Centrum van Kampen op 5 minuten fietsafstand

Fotogalerij

Naar verwachting wordt binnenkort gestart met de bouw van 24 appartementen aan de Hilbert van Dijkstraat in Kampen. De verwachting is dat de nieuwe bewoners in het voorjaar van 2023 in hun appartement kunnen gaan wonen. Wil jij meer weten over deze nieuwste woonlocatie en op de hoogte blijven van al het nieuws? Lees hier alle informatie en vraag het informatiepakket aan!

Wonen aan de Hilbert van Dijkstraat

Je woont in je eigen appartement. Je kunt zelf je woon- en slaapgedeelte inrichten en je hebt je eigen badkamer en keuken.

Het appartement wordt al gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen, de rest van de inrichting kan je helemaal zelf bepalen.

Bij de Hilbert van Dijkstraat is er ook een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

Het openbaar vervoer, supermarkten en andere winkels zijn op 5 minuten loopafstand aanwezig.

Begeleiding

Bij de Hilbert van Dijkstraat kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het pand zijn 24 uur per dag meerdere begeleiders aanwezig waar je bij terecht kunt wanneer dit nodig is.

Zorgindicatie

Om in een appartement aan de Hilbert van Dijkstraat te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG 3 t/m 6 nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

 

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!