Steunpunt Wisselweg

Almere
Zet je net weer de eerste stappen richting werk of dagbesteding? Of wil je het juist, gezien je leeftijd, iets rustiger aan doen? Dan kun je terecht bij Steunpunt Wisselweg in Almere. Hier ben je welkom voor een praatje onder het genot van een kop koffie of thee. Je doet sociale contacten op, kan wennen aan een dagritme en je kunt verschillende vaardigheden leren.
Interesse?
inloop wisselweg

Activiteiten

(Creatieve) workshops
Wandelen
Gezamenlijk koken en eten
Samen televisie kijken
Spelletjes doen
Praathuis (met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen)

Over Steunpunt Wisselweg

Het steunpunt is een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en de eerste stap te zetten naar georganiseerde activiteiten zoals werk. Ook voor mensen die juist klaar zijn met werken en op zoek zijn naar gezelschap is deze inloop een prettige plek.

Er zijn meerdere vaste momenten per week, zowel overdag, ’s avonds en in het weekend dat je welkom bent. Wil je graag mee-eten? We hebben iedere week een menulijst en tegen een vergoeding kun je genieten van een lekkere maaltijd.

Wil je meer weten over maatjesprojecten of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld een belangrijke brief dan kunnen we je ook verder helpen bij het steunpunt.

Bezoekers van Steunpunt Wisselpunt wonen meestal zelfstandig en hebben ambulante begeleiding van Triade Vitree. Heb jij deze begeleiding? Dan kun je bij je begeleider of casusregisseur om meer informatie vragen.

 

 

Kenmerken

Sociale contacten
Laagdrempelig
Informatievoorziening

Voor wie

Mensen met een lichte verstandelijke beperking en eventueel bijkomende psychische- en/of gedragsproblematiek.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!