Over Triade Vitree

Triade Vitree biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Omdat elk mens en iedere zorgvraag uniek is, is ons antwoord op maat. Waar ligt iemands kracht? Waar liggen de mogelijkheden? Samen zoeken we dat uit. Samen bieden we iedereen de kans om zelf vorm te geven aan het leven.

Missie, visie, kernwaarden

‘Er samen voor zorgen dat onze cliënten naar vermogen zoveel mogelijk zelf vormgeven aan hun leven’. Dáár gaan we voor bij Triade Vitree. Onze opdracht is om ieder die dat nodig heeft, hiervoor de benodigde tools aan te reiken en/of professionele ondersteuning op maat te bieden.

Onze expertise

Triade Vitree is er voor vele doelgroepen. Van gezinnen met een complexe problematiek en kinderen die in de knel komen bij een scheiding tot en met mensen met een lichte of meervoudige verstandelijke beperking. We zetten onze expertise graag voor hen in.

Bestuur en organisatie

Triade Vitree is een stichting volgens het raad van toezicht-model met tijdelijk een eenkoppige raad van bestuur.

Onze kerncijfers

Voor iedereen inzichtelijk publiceren wij ieder jaar onze kerncijfers. Je vindt ze hier bij elkaar.

Medezeggenschap

Wij vinden medezeggenschap belangrijk. De besluiten van Triade Vitree hebben namelijk invloed op het leven van cliënten en jongeren. Daarom kun je bij Triade Vitree meedenken en meepraten over die besluiten.

Veiligheid en privacy

Jouw gegevens vinden wij belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met de veiligheid en privacy om. Je kunt erop rekenen dat alle gegevens bij Triade Vitree veilig zijn en dat wij ons houden aan de geldende wettelijke regels.

Vertrouwenspersoon voor cliënten

Cliënten en jongeren kunnen hulp krijgen van een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Zij luisteren naar je verhaal en kunnen met je meedenken en advies geven.

Onze geschiedenis

In 2018 hebben zorgorganisaties Triade (gehandicaptenzorg en GGZ) en Vitree (jeugdhulp) hun krachten gebundeld. Samen zetten we ons in voor mensen met een beperking en jeugd.

Niet tevreden?

Klacht? Blijf er niet meer rondlopen. Wij doen onze uiterste best om ons werk goed te doen. Soms gaan dingen anders dan je verwacht of is afgesproken. Hier lees je wat je kunt doen als je niet tevreden bent en je een klacht hebt.

Sponsoring

Vanuit sponsoring en fondsenwerving zijn we op zoek naar betrokken bedrijven en particulieren voor extra gelden en samenwerking. Wil jij bijdragen aan mooie en prettige faciliteiten voor onze cliënten? Samen maken we het mogelijk om projecten te realiseren.

Onze publicaties

Heb je meer informatie nodig of heb je interesse in onze magazines? Hier vind je een overzicht van onze publicaties op het gebied van jeugdhulp, gehandicaptenzorg en GGZ.

Onze nieuwbouw

Zo thuis mogelijk wonen bij Triade Vitree. Dat vraagt om woonlocaties met moderne woonvoorzieningen. Komende jaren ontwikkelen we nieuwbouw in verschillende gemeentes.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!