Gehandicaptenzorg

Een fijn leven met een verstandelijke beperking – bij Triade Vitree dragen we daar graag aan bij. Of je nu hulp en ondersteuning zoekt bij wonen, werken, dagbesteding en dagbehandeling, wij zijn er voor jou. Prettig om te weten: bij Triade Vitree hou je de regie over je eigen leven. Wij voegen er graag wat waardevols aan toe.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Zo zelfstandig mogelijk

Bij Triade Vitree helpen we je graag om je leven zo prettig mogelijk in te vullen. We ondersteunen je thuis, bij het wonen, op de dagbesteding, op het werk of in je vrije tijd. Samen kijken we hoe je zo zelfstandig mogelijk kunt zijn. Natuurlijk betrekken we hier ook je familie en omgeving bij.

Oog voor jouw mogelijkheden

We kijken daarbij naar jouw mogelijkheden. Wat is er allemaal wél mogelijk met een verstandelijke beperking? Onze zorg en ondersteuning zijn altijd op maat en sluiten nauw aan op wat je kunt en wilt.

Wonen, dagbesteding en werk

Zoek je een plek om te wonen of heb je ondersteuning thuis nodig? Ben je op zoek naar dagbesteding of werk? Of wil je ondersteund worden bij je vrijetijdsbesteding? Dan kun je rekenen op de mensen van Triade Vitree.

Op zoek naar dagbehandeling? Voor kinderen met een verstandelijke beperking hebben we verschillende kinderbehandelcentra in Flevoland en IJsselland. Maak hieronder kennis met één van onze locaties:

Onze diensten

Wonen

Bij Triade Vitree zijn er verschillende woonvormen. We hebben woonlocaties met begeleid wonen, intensieve zorg en groepswonen. Als je al een woning hebt, maar op zoek bent naar ondersteuning (ambulante hulp). Dan kunnen wij ook van dienst zijn.

Dagbesteding

Voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking verzorgt Triade Vitree zinvolle en gestructureerde dagbesteding binnen onze sociale ondernemingen. We zorgen ervoor dat je het leuk hebt, maar kijken ook wat je wilt leren en ontwikkelen.

Werken en leren

Wil je aan het werk en je verder ontwikkelen? We hebben verschillende locaties en partners waar je kunt werken en ruimte is voor zelfontplooiing. Samen kijken we waar jouw behoefte en motivatie liggen, maar ook jouw kwaliteiten.

Kinderbehandelcentrum

Voor kinderen tot en met 18 jaar met een bredere ontwikkelingsachterstand (of een vermoeden ervan) hebben we kinderbehandelcentra met diverse dagbehandelingsgroepen.

Ambulante hulp

Heb je al een woonplek en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Wij komen graag langs om je verder te helpen met zaken zoals de administratie of het contact leggen met mensen in de buurt.

Vrije tijd

Ontspannen is fijn! Wil je je vrije tijd op een leuke manier invullen? Bij Triade Vitree kennen we de mogelijkheden van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
Mocht je hulpvraag er niet tussen staan, neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!