Sponsoring

Vanuit sponsoring en fondsenwerving zijn we op zoek naar betrokken bedrijven en particulieren voor extra gelden en samenwerking. Wil jij bijdragen aan mooie en prettige faciliteiten voor onze cliënten? Samen maken we het mogelijk om projecten te realiseren die (deels) buiten onze zorgbudgetten vallen.

Steun ons

Sport- en spelmateriaal, aangepaste fietsen, een weekendje weg of nuttig werk verrichten. Het zijn een paar voorbeelden van dingen die een enorm verschil kunnen maken voor onze cliënten in de jeugdhulp, verstandelijke gehandicaptenzorg of GGZ.

Ook zij willen zoveel mogelijk genieten van het leven. Daarom zijn wij op zoek naar andere mogelijkheden. Als jij je als persoon of bedrijf betrokken voelt bij het werk van Triade Vitree, help dan mee.

Wensen van cliënten

Cliënten hebben talloze wensen die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Met jouw steun – of dit nou geld, materiaal of mankracht is – kunnen we activiteiten organiseren.

Maak als sponsor geluk mogelijk

Persoonlijke aandacht door vrijwilligerswerk, geeft onze cliënten de mogelijkheid om individueel of in een groepje activiteiten te ondernemen. Een goed gesprek, een stukje wandelen of een middag uit, je inzet als vrijwilliger maakt het mogelijk.
Een vriendschappelijke band met iemand opbouwen is voor iedereen waardevol en belangrijk.

Waarom jouw bedrijf als sponsor?

  • Allereerst omdat je hiermee de medemens steunt!
  • Giften zijn zowel voor particulieren als bedrijven fiscaal aftrekbaar. Triade Vitree is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
  • Je bent in een klap een ‘maatschappelijk verantwoord ondernemer’

Hebben wij je enthousiast kunnen maken?

Judith Lägers, coördinator fondsenwerving, denkt graag met met jou samen na over ideeën, mogelijkheden en wensen!
Wij zijn bereikbaar via sponsoring@triadevitree.nl of 088-323 21 30

ANBI

De Belastingdienst heeft Triade Vitree aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit zijn onze ANBI gegevens.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!