Word jij pleegouder of gezinshuisouder?

Gun jij kinderen een warm en prettig thuis? Zet je als (tijdelijk) pleegouder in voor een of meer kinderen. Of word professioneel opvoeder in een gezinshuis van Triade Vitree. Er zijn verschillende vormen van pleegouderschap. Al vanaf een paar uur per week help je het leven van kinderen en jongeren mooier te maken.

Van betekenis zijn voor kinderen

Pleegouder worden

Soms kunnen kinderen niet bij hun eigen ouders opgroeien. Voor die kinderen zoeken we pleegouders. Weten wat jij kunt betekenen? Ontdek het.

Gezinshuisouder worden

Wil je als professioneel opvoeder van jouw huis een gezinshuis maken? Vang jij straks in je eigen gezin kinderen en jongeren op? Lees hier wat er bij komt kijken als je gezinshuishouder wilt worden.

Ervaringsverhalen

Met inzet en een groot hart vangen onze pleegouders en gezinshuisouders kinderen en jongeren op. Zij delen graag hun mooiste ervaringen om anderen te inspireren.

Begeleiding & Training

Ben je pleegouder of gezinshuisouder? Wil je jouw deskundigheid verder ontwikkelen? Triade Vitree biedt begeleiding en een gevarieerd trainingsaanbod voor pleegouders en gezinshuisouders.

Praktische info

Op pleegzorg.nl vind je alle informatie die je als (aanstaand) pleegouder nodig hebt. Ontdek de wereld van pleegzorg, sluit je aan bij de community en ontwikkel jezelf als pleegouder.

Engage the village

In het project Engage the Village komen kunst en pleegzorg samen. Pleegkinderen, hun eigen ouders, pleeggezinnen en eigen kinderen van pleegouders delen hun verhalen van veerkracht en hoop.

Pleegmaatje worden

Voor kinderen en jongeren die opgroeien in een pleeggezin of gezinshuis, kan een maatje erg fijn zijn. Iemand die er is, speciaal voor het kind. Iets voor jou?

Pleegouder Raad

Pleegouders praten en denken in de Pleegouderraad mee over allerlei zaken rond de pleegzorg. Zo behartigen zij de belangen van alle Triade Vitree-pleegouders.

Niet tevreden?

Loopt de samenwerking niet optimaal? Verschil je als pleegouder van mening met de pleegzorgbegeleider? Voel je je niet gehoord? Samen met jou zoeken we naar een goede oplossing.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!