Sparen met de klantenpas

Speciaal voor de klanten van onze sociale ondernemingen Eksternest, Tante Truus, Dorpsboerderij Dronten en Kleurkracht hebben we vanuit het voordeelprogramma Samen. Voordeel! een klantenpas.
spaarkaart sociale ondernemingen

Speciaal voor de klanten van onze sociale ondernemingen hebben we een klantenpas vanuit het voordeelprogramma Samen. Voordeel!. Bij de vijf onderstaande Triade Vitree locaties kun je sparen voor leuke voordelen:

• Eksternest, Muiderweg 10, Almere
• Tante Truus, Marktmeesterstraat 141, Almere
• Dorpsboerderij Dronten, Wisentweg 5, Dronten
• Kleurkracht, Harmen Visserplein 5a, Emmeloord

De spaarkaart is gratis op te halen bij een van deze locaties. Na het invullen van je profiel spaar je punten bij iedere aankoop in onze winkels en lunchrooms. Elke besteedde euro is een spaarpunt waard. Beloningen zijn verkrijgbaar vanaf 45 punten.

Beloningen

Beloningen kun je bekijken op de gratis Piggy app of op de iPad bij de kassa van de deelnemende locaties. Beloningen geven wij in de vorm van korting die in te wisselen is na het scannen van de spaarkaart. Het aanbod wisselt elk half jaar.

Op je verjaardag trakteren wij

Bij een verjaardag hoort een cadeautje, daarom ontvang je op vertoon van je spaarpas (met een volledig ingevuld profiel) gratis een stukje taart in de week van je verjaardag.

Sparen met de app en de pas

Download gratis de Piggy app voor iOS of Android. Daarna vragen we om deel te nemen aan ons programma. Je kunt je account daarna koppelen aan de ontvangen spaarkaart.

  • In de Piggy app
  • Check je het actuele puntensaldo
  • Bekijk je de kortingen en speciale vouchers
  • Ontvang je nieuws over onze aanbiedingen

Genieten met de cadeaukaart

Je kunt nu ook iemand verrassen met de cadeaukaart van Triade Vitree! Gun de jarige hiermee een lunch bij Tante Truus, een high tea bij het Eksternest, een kopje koffie met een stuk taart bij de Dorpsboerderij Dronten of een mooi cadeau gemaakt door onze cliënten bij KleurKracht. Het kan allemaal. Dat wordt genieten! De cadeaukaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij al deze vier locaties.

App en pas

Het is mogelijk de digitale pas (app) en de spaarkaart naast elkaar te gebruiken. Als deze beide aan hetzelfde e-mailadres gekoppeld zijn worden de punten altijd op één en hetzelfde account bijgeschreven.

Medewerker Tante Truus

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!