Ambachtsmark

Almere
Wil je begeleid wonen in Almere in een mooi appartementencomplex dichtbij de natuur? Aan het Ambachtsmark hebben we mooie appartementen.
Interesse om hier te wonen?
Appartementencomplex Ambachtsmark Almere

Over de woonlocatie

De woning

Tweekamerappartement
Eigen woonkamer en slaapkamer
Eigen badkamer en keuken
Gemeenschappelijke inloop

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Lift

Ligging

Dichtbij supermarkt en winkels
Dichtbij openbaar vervoer

Fotogalerij

Je woont in een tweekamerappartement van ongeveer 40 m2 en je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

Bij de Ambachtsmark is een gemeenschappelijke inloop, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd. Je kunt samen koken en eten wanneer je dit fijn vindt. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

De supermarkt is direct naast het appartementencomplex aanwezig en ook andere winkels en het openbaar vervoer zijn dichtbij.

Begeleiding

Bij de Ambachtsmark kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het pand zijn 24 uur per dag begeleiders aanwezig waar je bij terecht kunt wanneer dit nodig is. Vanuit deze locatie kun je doorstromen naar de wijk met of zonder ambulante zorg.

Zorgindicatie

Om in een appartement aan de Ambachtsmark te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie GGZ1 en 2. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!