Bataviahaven

Lelystad
Wil je begeleid wonen in Lelystad in een mooi appartementencomplex in de buurt van het centrum en station? In Bataviahaven hebben we mooie appartementen.
Interesse om hier te wonen?

Over de woonlocatie

De woning

Tweekamerappartement
Eigen woonkamer en slaapkamer
Eigen badkamer en keuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Gemeenschappelijke ruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk

Ligging

Bushalte op 3 minuten loopafstand
Centrum van Lelystad op 12 minuten fietsafstand
Centraal Station van Lelystad op 12 minuten fietsafstand
Direct aan het Markermeer
Enkele minuten loopafstand van Batavialand en Bataviastad

Fotogalerij

Je woont in je eigen tweekamerappartement van ongeveer 45 tot 50 m2. Je kunt zelf je woon- en slaapkamer inrichten en je hebt je eigen badkamer en keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen. De rest van de inrichting kun je helemaal zelf bepalen.

Op de Claerbeek is er ook een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

De appartementen op de Claerbeek liggen in de bekende havenkom van Lelystad, aan het markermeer en dichtbij Batavialand en Bataviastad.

De bushalte ligt op 3 minuten loopafstand. Op de fiets is de supermarkt in 10 minuten te bereiken en het centrum en het centraal station van Lelystad in 12 minuten.

Begeleiding

Op locatie Claerbeek kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het pand zijn 24 uur per dag begeleiders aanwezig waar je bij terecht kunt wanneer dit nodig is.

Zorgindicatie

Om in een appartement aan de Claerbeek te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG3, VG4 of VG6 nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!