Wisselweg

Almere
Wil je begeleid wonen in Almere in je eigen appartement? In de buurt van het Beatrixpark hebben we een mooie woonlocatie aan de Wisselweg.
Interesse om hier te wonen?

Over de woonlocatie

De woning

Eén- en tweekamerappartementen
Eigen woonkamer en slaapkamer
Eigen badkamer en keuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Gemeenschappelijke ruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk

Ligging

Bushalte op 8 minuten loopafstand
Centrum van Almere en Centraal station Almere op 5 minuten fietsafstand
Supermarkt op 5 minuten fietsafstand
Beatrixpark op enkele minuten loopafstand

Fotogalerij

Je woont in je eigen één- of tweekamerappartement van ongeveer 45 tot 58 m2. Je kan zelf je woon- en slaapkamer inrichten en je hebt je eigen badkamer en keuken.

Het appartement wordt al gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen, de rest van de inrichting kan je helemaal zelf bepalen.

Op de Wisselweg zijn twee gemeenschappelijke ruimtes, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

De appartementen voor begeleid wonen aan de Wisselweg liggen op 5 minuten fietsafstand van Almere Centrum en de supermarkt, de bushalte is op 8 minuten loopafstand aanwezig en ook het Beatrixpark is lopend binnen enkele minuten te bereiken.

Begeleiding

Op de Wisselweg kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. Let op: er zijn geen slaapdiensten aanwezig op deze locatie.

Zorgindicatie

Om in een appartement op de Wisselweg te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG3 of VG6 nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!