Begeleid wonen aan Wisentweg in Dronten

Dronten
Wil je begeleid wonen in Dronten in je eigen tweekamerappartement? Aan de Wisentweg dichtbij het Wisentbos hebben wij woonplekken voor jou.
Interesse om hier te wonen?
appartementen begeleid wonen Dronten

Over de woonlocatie

De woning

Tweekamerappartement
Eigen woonkamer en slaapkamer
Eigen badkamer en keuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Gemeenschappelijke ruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk

Ligging

Supermarkt op 5 minuten fietsafstand
Centrum van Dronten op 10 minuten fietsafstand
Centraal Station van Dronten op 15 minuten fietsafstand
Direct aan het Wisentbos

Fotogalerij

Je woont in je eigen tweekamerappartement van ongeveer 65 m2. Je kunt zelf je woon- en slaapkamer inrichten en je hebt je eigen badkamer en keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen. De rest van de inrichting kun je helemaal zelf bepalen. Verder heb je een eigen terras of balkon.

Op locatie Wisentweg is ook een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden gehouden. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, je bent in elk geval altijd welkom.

De locatie voor begeleid wonen aan de Wisentweg ligt in een groene en rustige omgeving, naast het Wisentbos.

Op hetzelfde terrein ligt ook de Dorpsboerderij Dronten, met onder meer een kinderboerderij, theehuis en houtkloverij. Dorpsboerderij Dronten is een dagbestedingslocatie van Triade, dus het is mogelijk om hier te werken als jou dit leuk lijkt.

Op de fiets ligt de supermarkt op 5 minuten afstand, het leuke centrum van Dronten op 10 minuten en het centraal station van Dronten op 15 minuten.

Begeleiding

Op de Wisentweg kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het pand zijn er tussen 15.00 uur ’s middags tot 11.00 uur ’s morgens begeleiders aanwezig waar je bij terecht kunt wanneer dit nodig is.

Zorgindicatie

Om in een appartement van de Wisentweg te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG3 of VG6 nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

 

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!