AC Rondo

Almere
Bij AC Rondo proberen we van elke dag een feestje te maken. Iedereen kan rekenen op persoonlijke aandacht en activiteiten op maat. Op die manier gaan we aan de slag met jouw vaardigheden en het behoud daarvan.
Interesse?
AC Rondo muziek

Activiteiten

Ontwikkelingsgericht spelen
Sensopathisch spelen
Muziek
Dansen
Sport- en spel
Wandelen
Knutselen
Zwemmen
Duo-fietsen
Belevingstheater

Over AC Rondo

In activiteitencentrum Rondo is er voor iedereen persoonlijke aandacht en bieden we activiteiten op maat aan. Uitgangspunt daarbij is het ontwikkelen en behouden van vaardigheden. Dit wordt gedaan in kleine stapjes, zoals het zelf kunnen aan- en uittrekken van een jas of de tafel dekken tijdens de lunch.

Er is een goede balans tussen ontspanning, ontwikkeling en het opdoen van ervaringen. Hierbij is aandacht voor het sociale aspect, creativiteit, ontwikkelingsgericht spelmateriaal en activiteiten die de zintuigen prikkelen. Bij goed weer worden daarnaast veel leuke buitenactiviteiten gedaan. En bij alles staat het gevoel van veiligheid en geluk centraal.

Faciliteiten

Gymzaal
Buitentuin
Waterbedden
Relaxfauteuils
Schommelboot
Inzet van hulpmiddelen
Interactieve tovertafel
(Natte) snoezelruimte
Zwembad
Ergotherapeut, fysiotherapeut en logopedist

Voor wie

AC Rondo is een activiteitencentrum voor tieners (vanaf 12 jaar) en volwassenen. Er zijn meerdere groepen, voor verschillende leeftijden en behoeften. Onze expertise is gericht op cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking en meervoudige beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!