Industriade

Almere
Ontwikkel je talent op het gebied van praktische werkvaardigheden, samenwerken en werkhouding. Bij Industriade houden we ons bezig met productie- en inpakwerk. Er zijn vaste werkzaamheden, maar we werken ook voor opdrachtgevers.
Interesse?
inpakwerk Industriade

Activiteiten

Bandenplakdoosjes inpakken
Schroeven samenstellen
Batterijen verpakken
Mailing inpakken
Stickeren
Cadeaukaarten maken
Wegen van producten

Over Industriade

Industriade is een dynamische leer/werklocatie waar we producten in elkaar zetten, productie- en verpakkingswerk doen. Denk aan in- en ompakwerk, sorteren en pakketten maken. Er is een vast aanbod van werkzaamheden. Dit wordt aangevuld met incidentele opdrachten van samenwerkingspartners.

Je mag aangeven welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Er is geen tot weinig werkdruk, maar soms moet er iets afgerond worden. Dan zetten we als groep de schouders eronder.

Industriade biedt een veilige, beschutte omgeving, maar de locatie is gehuisvest in een gebouw op een klein industrieterrein/bedrijventerrein. Dit pand wordt gedeeld met andere bedrijven. Er is een gezamenlijke kantine maar pauzeren kan ook op de groep zelf.

Om het productiewerk onder de knie te krijgen, bieden we je het werk in gedeeltes aan. Op die manier bepaal jij het tempo van je ontwikkeling. Voor alle werkzaamheden die je uitvoert bij Industriade kun je een (deel)certificaat halen en zo een portfolio opbouwen. Na verloop van tijd kun je naar eigen vermogen zo zelfstandig mogelijk aan het werk. Daarbij is er aandacht voor de sociale vaardigheden.

We houden rekening met je wensen, behoeften en vragen over ondersteuning en begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke structuur, een overzichtelijk dagprogramma, een rustige werkomgeving, een eigen werkplek of andere aanpassingen.

Kenmerken

Beschutte werkplek
Praktisch werk
Nauwkeurig werk
Binnen eigen mogelijkheden
Duidelijke structuur
Rolstoeltoegankelijk

Voor wie

Voor volwassenen met een matige tot lichte verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek. Voor jongeren vanuit een ZMLK- school is het mogelijk hier stage te lopen.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!