Dagbesteding

Voor een invulling van je dag kun jij bij onze sociale ondernemingen of dagbesteding terecht. We zorgen er niet alleen voor dat je het leuk hebt, maar dat hetgeen wat je doet ook van waarde is. Voor jezelf en ook voor de maatschappij. Samen kijken we naar wat je wilt leren binnen jouw mogelijkheden.

Voor wie?

Voor mensen van 18 jaar of ouder met:

Een verstandelijke beperking Een meervoudige beperking Autisme

Leuke dagbesteding

Bij Triade Vitree hebben we verschillende locaties (sociale ondernemingen) voor dagbesteding. Iedere volwassene met een verstandelijke beperking kan hier terecht voor een waardevolle en gestructureerde dag. Het is leuk en gezellig om er te zijn en je leert er ook nog wat. Uiteraard sluiten we met onze activiteiten aan op jouw ontwikkelingsniveau.

Oog voor jouw wensen

Wat past er bij jou? Ben je graag creatief bezig? Hou je van dieren? Of maak je liever dingen en werk je mee in de productie? Bij Triade Vitree vind je vele mogelijkheden van dagbesteding.

We gaan altijd uit van jouw kracht, talent en wensen. Zo weten we zeker dat je met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier aan de slag kunt. Misschien durf je wel iets nieuws uit te proberen? Vertel het ons. Dan kijken we samen wat er kan.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!