MMM Zorgboerderij

Zeewolde
Trekt het werk op de boerderij jou aan? Bij MMM Zorgboerderij zorg je voor de dieren en gewassen. We maken van deze plek een werkplek waar jij je thuis voelt, waar je mag zijn wie je bent en waar je de mogelijkheid hebt om de beste versie van jezelf te zijn.
Interesse?
schapen

Activiteiten

Dieren verzorgen
Onderhoud van de tuin
Haardhout kloven
Haardhout bezorgen
In de boomgaard en pluktuin werken
Winkelwerkzaamheden
Werken in de horeca
Werken bij de midgetgolf

Over MMM Zorgboerderij

Op de MMM Zorgboerderij is er altijd werk, zowel binnen als buiten! Buiten kan je de dieren verzorgen, in de tuin werken, het terrein netjes houden en het haardhout kloven. Daarnaast hebben we werkzaamheden in de boomgaard en pluktuin met volop bloemen, groenten en fruit. Er is ook een terras en een midgetgolfbaan waar je onze gasten kunt helpen.

Binnen kun je aan de slag in de Natuurvoedingswinkel. Hier verkopen we onder meer producten van ons eigen land, de eieren van onze eigen kippen en streekproducten en kunnen mensen genieten van iets lekkers te drinken of van een ijsje.

Er zijn ook mogelijkheden om creatief bezig te zijn. We maken samen cadeautjes om te verkopen in de winkel. Als je het fijn vindt om even rustig voor jezelf bezig te zijn, kan dit natuurlijk ook.
We geven je de ruimte die je nodig hebt. We bieden de mogelijkheden om te groeien in je eigen tempo, of te behouden wat je kunt. Samen beslissen we wat jouw werkzaamheden op de Zorgboerderij worden. Uitgangspunt hierbij zijn jouw wensen en jouw ondersteuningsvraag.

Kenmerken

Binnen- en buitenwerk
Praktijkwerk
Ontwikkelen op eigen tempo
Ruimte om samen en alleen te werken

Voor wie

Volwassenen vanaf 18 jaar met verstandelijke beperking of een psychische aandoening. Als je bijna 18 jaar bent en op het speciaal onderwijs zit kan je bij ons terecht voor een stage.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!