Peppelstek

Urk
In activiteitencentrum Peppelstek hebben we voor iedereen persoonlijke aandacht en bieden we activiteiten op maat aan. De locatie staat midden in de wijk en de betrokkenheid bij de buurt is erg groot.
Interesse?
dagbesteding bewegen

Activiteiten

Ontwikkelingsgericht spelmateriaal
Sensopathische activiteiten
Snoezelen
Interactieve tovertafel
Wandelen
Koken
Creatieve activiteiten
Soos activiteiten
Dienstverlenende activiteiten in de wijk
Duofiets om te fietsen door het mooie Urk
Eén keer per week muzikale activiteiten met een gespecialiseerd begeleider

Over Peppelstek

In activiteitencentrum Peppelstek worden activiteiten individueel of in groepsverband aangeboden. Uitgangspunt hierbij is het ontwikkelen en/of behouden van vaardigheden. Dit wordt gedaan door ontwikkelingsgericht spelmateriaal aan te bieden en aandacht te hebben voor het sociale aspect, creativiteit en activiteiten die de zintuigen prikkelen. We zoeken hierbij een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Bij alles staat veiligheid en saamhorigheid centraal.

Midden in de wijk

Regelmatig worden buitenactiviteiten gedaan op het terrein van Peppelstek en in de buurt. Peppelstek staat letterlijk en figuurlijk midden in de wijk. De betrokkenheid bij de wijk is groot en er worden in én met de samenleving activiteiten beleefd.

Faciliteiten

Veel ruimte
Ruim opgezette belevingsgerichte tuin
Snoezelruimte
Grote keuken
Twee aangepaste natte ruimtes
Centraal gelegen
Laagdrempelig
Gelegenheid om tussen de middag te rusten

Voor wie

Peppelstek is een activiteitencentrum voor tieners en volwassenen. Er zijn meerdere groepen, voor verschillende leeftijden en behoeften. Onze expertise is gericht op cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking en meervoudige beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!