Spotlight Multimedia

Almere
Ben jij creatief? Maak je graag foto’s en filmpjes? Of beats en animaties? Vind je het leuk om met de computer te werken? Of wil je dat graag leren? Dan is Spotlight Multimedia de ideale werkplek voor jou.
Interesse?
achter camera spotlight multi media

Activiteiten

Filmen
Video's bewerken
Fotograferen
Beats maken
Radio maken
Tekenen
Animaties maken
Grafische vormgeving
Computers bouwen
Computervaardigheden

Over Spotlight Multimedia

Spotlight Multimedia is een werkplek waar veel gebeurt. Hier zit je in groepjes waar je soms alleen en soms samen aan opdrachten werkt. Tijdens deze opdrachten werk je aan één van de activiteiten en zo ontwikkel je jouw vaardigheden. De opdrachten komen niet alleen van Triade Vitree zelf maar ook van bedrijven of particulieren.

Er is ook ruimte voor persoonlijke projecten waarin je vaardigheden leert die bij jouw interesses passen. Naast persoonlijke ondersteuning zijn er workshops in groepsverband waarin we onderwerpen behandelen die leerzaam zijn voor de hele groep. Denk bijvoorbeeld aan het bewerken van foto’s in Adobe Photoshop of het gebruiken van een tekentablet.

Uiteraard leren we ook heel veel van elkaar! En als je even behoefte aan stilte om je heen hebt, dan begrijpt iedereen dat.

De creaties die gemaakt worden, zijn ook te zien op YouTube. Neem gerust een kijkje op het kanaal van Spotlight Multimedia.

Kenmerken

Zelfstandig werken
Individuele werkplek
Samenwerken
Eigen initiatief en inbreng
Creatief denken
Professionele ICT en software
Wisselend en uitdagend werk

Voor wie

De cliënten van Spotlight hebben een verstandelijke beperking of een psychiatrische problematiek, zijn 18 jaar of ouder en hebben een geldige indicatie.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!