Spotlight Theater

Almere
Zoek je een werk- én dagbestedingslocatie waar je creatief aan het werk gaat met muziek en theater? Dan is Spotlight Theater in Almere een leuke en passende daginvulling.
Interesse?
Muziekgroep Spotlight

Activiteiten

Muziekonderwijs
Drama les
Dans les

Over Spotlight Theater

Bij Spotlight Theater hebben we veel aandacht voor jouw sociaal-emotionele ontwikkeling en oefenen de muzikanten en acteurs aan hun vaardigheden.

Theater als dagbesteding

Op dinsdag, donderdag en vrijdag ga je volgens een vast dagprogramma aan de slag met theateractiviteiten. Er wordt drama- en dansles gegeven, waarbij we aandacht hebben voor jouw inlevingsvermogen. Daarnaast wordt flink geoefend voor twee grote theaterproducties die je samen met je medespelers op op locatie gaat uitvoeren.

Muziek

Spotlight Theater biedt ook twee muziekdagen. Maandag is een dag die vooral belevingsgericht is. De aangeboden activiteiten hebben allemaal met muziek te maken. Op vrijdag staat bij Spotlight de dag in teken van dans en muziek. Hier krijg je dansles en werken we met de groep naar een dansuitvoering toe.

Een echte band

Op woensdag werken we aan de vorming van een echte band. Doe je hieraan mee, dan krijg je muziek- en zangles en er is een bandklas. De muziekleraar geeft gitaar- en drumles en coacht de band. De band krijgt ook algemeen muziekonderwijs. Samen werken we ernaar toe dat de band daadwerkelijk gaat optreden. Als je meedoet, heb je natuurlijk eigen inbreng in het repertoire.

De groepen bestaan momenteel uit tien tot zestien deelnemers. Er zijn twee begeleiders per dag aanwezig en daarbij nog de muziek- en dansdocenten.

Uitproberen

Ben je nog niet zeker van deze dagbesteding, dan kun je ook eerst stage lopen. Als je het leuk vind, kun je na de stage blijven.

Voor wie

De cliënten van Spotlight Theater hebben een verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond, zijn 18 jaar of ouder en hebben een geldige indicatie.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!