Triambacht

Almere
Ben je creatief en hou je van vrolijkheid? Dan is het werken bij Triambacht een ideale match voor jou. We hebben drie groepen: Creatief, Keramiek en Produmix.
Interesse?
creatief Triambacht

Activiteiten

Boetseren
Diamond painting
Industrieel werk
Haken
Breien
Keramiek
Puzzelen
Kleien

Over Triambacht

Bij Triambacht werk je aan ambachtelijke producten. Er zijn drie groepen waarbij de activiteiten per groep een andere focus hebben, namelijk: Creatief, Keramiek en Produmix.

Creatief

Eigenlijk maakt het niet uit met welk materiaal wordt gewerkt of welke opdracht wordt gegeven. Je maakt met plezier een eindproduct. Woonaccessoires, omslagdoeken en sjaals, niets is te gek. Diamond painting is een van de favoriete bezigheden en we werken ook graag aan seizoensproducten. Met de plotter worden tassen, T-shirts en andere materialen voorzien van een tekst.

Keramiek

Op de keramiekgroep maak je vazen, bakjes, beelden en alledaagse voorwerpen. In het gieten en boetseren van de klei vind je een uitlaatklep voor je fantasie, voor je ideeën en je passie. Je hoeft er niet al goed in te zijn want je kan het bij ons leren. Samen kijken we naar wat je leuk vindt en waar je passie ligt.

Produmix

Op de groep Produmix kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Het gaat vooral om productief werken, dus licht productiewerk. We hebben ook regelmatig samenwerkingen met verschillende bedrijven.

Naast het inpakwerk, waar de nadruk op ligt, is er ook tijd voor creativiteit, vandaar de naam Produmix. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook schilderen, tekenen en verven. Daarnaast mag je bakken en werken aan schoolse vaardigheden. Op deze groep is dus altijd wat te doen.

Kenmerken

Creatief en sociaal
Licht industrieel werk
Activiteiten op maat
Variatie in werkzaamheden

Voor wie

Voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar of ouder met een Wlz- of WMO-indicatie voor dagbesteding.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!