Intensieve zorg

Heb je een vertrouwde omgeving met intensieve zorg nodig? Triade Vitree gaat samen met jou op zoek naar een nieuwe woonplek. Wij hebben diverse woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking die intensieve zorg nodig hebben.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor wie?

Zorg bij individueel wonen is er voor mensen van 18 jaar of ouder met:

Een verstandelijke beperking Een meervoudige beperking Moeilijk verstaanbaar gedrag Schizofrenie Autisme

Bij ons kun jij je thuis voelen en heb je grip op je leven, hoe groot of klein dat ook is. We vinden een passende woning die past bij jouw zorgbehoefte.

Samen met jou, je familie en vrienden maken we voor jou een prettige woonomgeving. Met activiteiten die de zintuigen prikkelen, zorgen we dat je zoveel mogelijk invloed krijgt op je eigen leven. Wij houden de ontwikkeling van jou in de gaten en stimuleren die. Daarbij maken we gebruik van alle expertise die we in huis hebben. En als het nodig is, vragen we extra hulp van andere specialisten, zoals een gedragsdeskundige, logopedist, fysiotherapeut of ergotherapeut.

Methodieken

Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie, noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.

Meer informatie nodig?

Onze locaties

Filters

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!