Gehandicaptenzorg
spotlight kids

Spotlight kids bestaat één jaar en heeft plekken vrij

Spotlight kids bestaat 1 jaar. Deze leuke en creatieve buitenschoolse opvang is bedoeld voor jongeren met een WLZ indicatie. Zij komen hier na schooltijd en in de vakanties toneelspelen, muziek maken en dansen. De activiteiten worden in een veilige omgeving op een rustig tempo en in kleine groepjes aangeboden.

Eerste voorstelling

De Spotlight kids werken iedere week aan hun optreden. Het eerste optreden zou afgelopen december plaatsvinden, maar vanwege de lockdown kon dat niet. In maart mag het eindelijk. De voorstelling gaat de groep in theater de Glasbak spelen. In mei gaat Spotlight kids deelnemen aan het lentefestival samen met de andere groepen van Spotlight.

Meld je aan

Wil je ook meedoen met toneelspelen, muziek maken of dansen? Spotlight kids is open op dinsdag (toneel) woensdag (muziek) en donderdag (dansen en muziek). In de vakanties zijn de jongeren vijf dagen welkom en bieden we een speciaal vakantieprogramma aan. Er zijn op alle dagen nog een paar plekken vrij.

Voor meer informatie bel Martha de Potter, persoonlijk ondersteuner Spotlight Theather op het telefoonnummer: 06-30454113 of mail: m.depotter@triadevitree.nl.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!