Gehandicaptenzorg GGZ Jeugdhulp Pleeg- en gezinshuisouders

Triade Vitree benoemt nieuwe bestuurder

Per 1 januari 2022 treedt Norma van Burgsteden toe tot de raad van bestuur van Triade Vitree. Daarbij zal zij de portefeuille bedrijfsvoering op zich nemen. Voorzitter Paul van der Linden wordt verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke portefeuille. Hiermee ontstaat een vernieuwde tweehoofdige raad van bestuur met een gewijzigde portefeuilleverdeling.

‘Momenteel is Norma van Burgsteden manager zorg en bedrijfsvoering bij Rijnstate Ziekenhuis Arnhem. Zij maakt bewust de overstap vanuit de ziekenhuiswereld naar de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Zij brengt een rijke ervaring mee vanuit haar huidige functie’, aldus voorzitter raad van toezicht Peter Tiebout.

Norma van Burgsteden over haar komst naar Triade Vitree: ‘Hoewel ik de afgelopen jaren voornamelijk werkzaam ben geweest in de ziekenhuissector, zijn de uitdagingen in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg in grote lijnen vergelijkbaar. Als bestuurder wil ik stapsgewijs, met oog voor de aansluiting van de organisatie, en toch met het tempo dat noodzakelijk is, Triade Vitree verder brengen met de ontwikkelingen die voor ons liggen. Dat doe ik door mensen echt mee te nemen in de stappen die daarbij horen’.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!