Pleeg- en gezinshuisouders

Basma Djemni-Smith community manager bij platform Pleegzorg.nl

Basma Djemni-Smith is de nieuwe community manager bij het platform pleegzorg.nl. Dit is een nieuw en afgeschermd online platform voor pleegouders. Basma is samen met haar man pleegouder bij Triade Vitree.

Voor nieuwe en ervaren pleegouders is pleegzorg.nl de plek waar alle info over het pleegouderschap te vinden is. Van rechten en plichten, tot boekentips, activiteiten en (online) trainingen voor pleegouders.

‘Alles kwam bij elkaar’

Voordat Basma in mei 2021 aan de slag ging als community manager werkte zij als communicatieadviseur voor een platform dat mensen die een nieraandoening hebben met elkaar verbindt. Toen de vacature bij pleegzorg.nl langskwam, reageerde ze gelijk. “Alles kwam zo mooi bij elkaar: mijn eigen achtergrond als pleegouder en mijn ervaring met een online platform”, vertelt Basma enthousiast.

Basma is gek op organiseren en brengt graag mensen met elkaar in contact. “Het samen bouwen aan een gloednieuw platform voor pleegouders is voor mij een prachtige uitdaging.”

Ontmoeten en inspireren

Behalve een kennisbank is pleegzorg.nl vooral ook een online ontmoetingsplaats waar pleegouders steun en herkenning kunnen vinden bij elkaar. Het is de plek waar zij elkaar online kunnen ontmoeten, inspireren, bemoedigen en verhalen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Veilige omgeving

Om te zorgen dat de online community een veilige omgeving is, waar uitsluitend geaccepteerde pleegouders toegang toe kunnen krijgen, is het proces van aanmelden niet een kwestie van slechts één muisklik. “Je moet er misschien even iets meer voor doen om je aan te melden en toegang te krijgen, maar als je eenmaal binnen bent weet je ook dat je in een veilige omgeving bent”, vertelt Basma, die alle pleegouders van harte uitnodigt zich aan te melden.

Meld je hier direct aan of neem hier eerst een kijkje

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!