De Stekplek

Urk
Op kinderboerderij De Stekplek is er altijd werk te doen. Voor de dieren zorgen, meewerken aan het onderhoud, in contact zijn met bezoekers en het maken van creatieve producten.
Interesse?
dagbesteding Stekplek met dieren

Activiteiten

Werkzaamheden

Verzorgen en voeren van de boerderijdieren
Onderhoud van de tuin en het erf
Huishoudelijk werk zoals koken en schoonmaken
Houtbewerking: zagen, schilderen, tuindecoraties maken
Textielwerk: borduren, breien, haken en naaiwerk
Ondersteuning activiteiten voor groepen kinderen
Industrieel werk: inpakken, materialen uitzoeken, kleine voorwerpen in elkaar zetten
Verkoopwerk: verkoop van producten zoals ijs en zakjes voer

Over De Stekplek

Op kinderboerderij De Stekplek is altijd werk te doen. Buiten worden de dieren verzorgd en de tuin en het erf onderhouden. We hebben ezels, paarden, varkens, koeien knaagdieren en gevogelte.

Ook binnen zijn er genoeg activiteiten om aan deel te nemen, zoals houtbewerking, schilderen, koken, haken en industrieel werk. We pakken bijvoorbeeld snoep en zakjes voer in. We zoeken materialen uit en zetten kleine gebruiksvoorwerpen in elkaar.

Sommige producten die we maken worden verkocht op onder meer de Stekplek en op markten.

Op De Stekplek staan we midden in de samenleving. We ontmoeten graag bezoekers vanuit de wijk en schoolklassen. We zorgen voor een gastvrij ontvangst en bieden educatie en activiteiten aan.

Op De Stekplek is tijd voor persoonlijke ontwikkeling, aandacht en ontspanning. Je mag jezelf zijn en er is ruimte om te groeien. Door transparantie en stabiliteit wordt er samen gezorgd voor een veilige werkplek en een goede sfeer. Bij ons ben je een echte meewerker, zo maken we samen De Stekplek.

Kenmerken

Werken in boerderij
Groot werk- en beleefterrein
Sociale ontmoetingen met anderen

Voor wie

Volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en stagiaires vanuit het speciaal onderwijs voor het opdoen van praktijkervaring.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!