Het Eksternest

Almere
Vind jij het leuk om in de bediening of in de keuken te werken? Maak kennis met het Eksternest. Hier kun je werken in het theehuis of helpen bij de organisatie van vergaderingen en feesten.
Interesse?

Activiteiten

Bediening
Werken in de keuken
Ontvangen van gasten
Ruimtes inrichten, klaarzetten en schoonmaken

Over het Ekstersnest

Het Eksternest is uniek in Almere: vergaderen, evenementen, een theehuis en catering. En dat midden in de natuur van het Vroege Vogelbos.
Samen werken we met passie, overtuiging en bovenal heel veel plezier! Allemaal om onze gasten zo goed mogelijk te ontvangen.

Elke ochtend bespreken we de taken van die dag. Een groep medewerkers gaat bijvoorbeeld aan het werk in de zaal voor een vergadering of om een bruidspaar en hun gasten te verwelkomen. Een andere groep medewerkers gaat aan de slag in het theehuis om gasten te ontvangen, bestellingen op te nemen en heerlijke drankjes, lunch en high tea te serveren.

Ook is er een groep medewerkers in de keuken bezig. Hier worden uiteenlopende gerechten gemaakt: van luxe broodjes, salades en tosti’s tot huisgemaakte taarten, high tea arrangementen en diverse buffetten: het aanbod is groot!

Kenmerken

Ontwikkeling
Denken in mogelijkheden
Veilige werkplek
Deelnemen aan de maatschappij
Rekening houden met prikkels
Leren samenwerken

Voor wie

Mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke of psychische beperking.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!