Industriade

Almere
Ontwikkel je talent op het gebied van praktische werkvaardigheden, samenwerken en werkhouding. Bij Industriade hebben we zowel licht industrieel werk als dagbesteding.
Interesse?
inpakwerk Industriade

Activiteiten

Bandenplakdoosjes inpakken
Schroeven samenstellen
Batterijen verpakken
Mailing inpakken
Verpakkingen stickeren
Klikstrips vullen
Cadeaukaarten maken
Papier versnipperen

Over Industriade

Industriade is een dynamische, gezellige en kleinschalige dagbesteding en leer/werklocatie.

Het industriële productiewerk dat we doen is divers en verschilt dagelijks qua aanbod. Dit aanbod is afhankelijk van de vraag van onze partners waarmee we samenwerken.
Daarnaast hebben we een vast werkaanbod. Hierdoor heb je de keuze in het werk en dat zorgt voor afwisseling in je werkzaamheden op een dag.

Industriade biedt een veilige en beschermde omgeving. Zo kun je de vaardigheden die bij het werk horen aanleren en je eigen maken. We pakken dit stap voor stap aan. Je krijgt hiervoor tijd en de ruimte om dit binnen je eigen mogelijkheden te doen. Het doel is dat je zo zelfstandig mogelijk aan de slag kan.

We houden rekening met jouw wensen, behoeften en vragen op het gebied van ondersteuning en begeleiding in het werkproces. Je kunt daarbij denken aan een duidelijke structuur, een overzichtelijk dagprogramma, een rustige werkomgeving, een eigen werkplek of andere nodige aanpassingen.

Voor alle werkzaamheden die we uitvoeren bij Industriade kun je een (deel)certificaat halen. Zo bouw je een persoonlijk portfolio op.

Ter afsluiting van het harde werken elke maand is er elke laatste vrijdagmiddag van de maand een ‘borrel’ met chips en frisdrank.

Kenmerken

Kleinschalig
Afwisselend
Leren op eigen tempo
Duidelijke structuur
Rustige werkomgeving

Voor wie

Industriade is geschikt voor cliënten met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Cliënten met een psychiatrische achtergrond hebben ook een mogelijkheid hier te werken.

Industriade biedt ook stageplekken aan leerlingen van de zmlk-school. Zo kunnen zij zich oriënteren en bekijken waar hun interesse ligt.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!