Puur op Smaak

Lelystad
Help je graag mee met het verzorgen van de catering, trekt de bediening je meer of vind jij schoonmaken heel leuk? Puur op Smaak in Lelystad is een lunch- en cateringrestaurant waar je jouw talenten kunt inzetten.
Interesse?

Activiteiten

Lunch en catering bereiden
Bestellingen bezorgen op de elektrische fiets
Klantcontact
Bedienen
Schoonmaken

Over Puur op Smaak

Lunch en catering met de lekkerste broodjes en taart: dat is Puur op Smaak! In het MAC3PARK in Lelystad vind je het lunch- en cateringrestaurant. Elke ochtend verdelen we de werkzaamheden voor die dag. Zo maakt een groep de bestellingen voor de catering klaar en bereidt een andere groep de lunch. Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.

Catering

Via de website, mail of telefoon ontvangen we de cateringopdrachten. Aan de hand van deze opdrachten ga je aan de slag met huisgemaakte salades, groente snijden en brood beleggen. De broodjes gaan vervolgens in dozen en worden bezorgd op het afgesproken adres in Lelystad. Naast belegde broodjes, verkopen we ook zelfgemaakte taarten. Benieuwd naar wat we allemaal maken? Neem dan een kijkje op onze bestelwebsite.

Kantine

In het MAC3PARK zijn meerdere bedrijven gevestigd. Tussen 11.30 en 13.00 uur kunnen zij in ons restaurant lunchen. Elke dag hebben we wat anders lekkers in de aanbieding, zoals uitsmijters, huisgemaakte gehaktballen en verrassingssnacks. Samen verzinnen we elke week andere gerechten die we klaarmaken en verkopen.

In het gebouw zijn ook ruimtes voor bedrijven om te vergaderen. Hiervoor zetten we vers gemaakte koffie en thee klaar en verzorgen we de lunch.
’s Middags gaan we in groepjes alles schoonmaken. We stofzuigen, wassen af en maken de keuken schoon, klaar voor de volgende dag!

Kenmerken

Ontwikkeling
Denken in mogelijkheden
Veilige werkplek
Deelnemen aan de maatschappij
Rekening houden met prikkels
Leren samenwerken

Voor wie

Voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar of ouder.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!