Vermiljoen

Dronten
Wil je in een groep wonen in Dronten in je eigen een- of tweekamerappartement? Aan de Vermiljoen hebben wij 25 appartementen aan de Vermiljoen.
Interesse om hier te wonen?
buitenzijde Vermiljoen Dronten

Over de woonlocatie

De woning

Eén en tweekamerappartementen
Eigen woon- en slaapgedeelte
Eigen badkamer en een eigen keukenblok (met of zonder kookgelegenheid)
Gemeenschappelijke tuin
Gemeenschappelijke huiskamer

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk
Lift

Ligging

Supermarkt en openbaar vervoer op 5 minuten fietsafstand
Centrum en Centraal Station Dronten op 10 minuten fietsafstand

Fotogalerij

Je woont in je eigen één- of tweekamerappartement en je hebt een eigen badkamer en keukenblok.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, dus met vloer en gordijnen, maar de rest van de inrichting kun je helemaal zelf bepalen.

Bij de Vermiljoen is er ook een gemeenschappelijke tuin en huiskamer, waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Ook worden daar leuke activiteiten gehouden. Je mag zelf weten of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in ieder geval altijd welkom.

De supermarkt en het openbaar vervoer zijn op 5 minuten fietsafstand te vinden. Wil je naar het centrum en het Centraal Station van Dronten, dan is dat 10 minuten fietsen.

Begeleiding

Bij de Vermiljoen kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wilt ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het gebouw zijn altijd 24 uur per dag begeleiders waarbij je terecht kunt, als het nodig is.

Zorgindicatie

Om in een appartement aan de Vermiljoen te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG3 t/m VG6 nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

 

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!