Homerusplein

Almere
Wil je begeleid wonen in Almere in een mooi appartementencomplex dichtbij de natuur? Aan het Homerusplein hebben we mooie appartementen.
Interesse om hier te wonen?
buitenkant begeleid wonen almere Homerusplein

Over de woonlocatie

De woning

Eénkamerappartement
Eigen badkamer en keuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Eigen woonkamer
Gemeenschappelijke huiskamer
Eigen balkon en/of gemeenschappelijke buitenruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
Rolstoeltoegankelijk
Lift

Ligging

Dichtbij supermarkt en winkels
Bushalte voor de deur

Fotogalerij

Je woont in je eigen éénkamerappartement van ongeveer 37 m2. Je kan zelf je woon- en slaapgedeelte inrichten en je hebt een eigen badkamer en keuken.

Het appartement wordt al gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen, de rest van inrichting kan je helemaal zelf bepalen. Verder heb je een eigen balkon en/of kan je terecht in de gemeenschappelijke buitenruimte.

Bij het Homerusplein is er ook een gemeenschappelijke huiskamer, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden georganiseerd. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

Tot slot is de bushalte direct voor het appartementencomplex aanwezig en woon je dichtbij de supermarkt en andere winkels.

Begeleiding

Bij het Homerusplein kijken we samen naar jouw wensen en doelen. Het gaat er dus vooral om wat jíj wil ontwikkelen en bereiken en waar jij ondersteuning bij nodig hebt van de begeleiders. In het pand zijn 24 uur per dag begeleiders aanwezig waar je bij terecht kunt wanneer dit nodig is.

Zorgindicatie

Om in een appartement aan het Homerusplein te wonen heb je een Wet langdurige Zorg indicatie VG3 of hoger nodig. Dat is een indicatie voor wonen met begeleiding.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!