Stavorenstraat

Lelystad
Heb je een chronische psychosegevoeligheid en zoek je een veilige prikkelarme woonomgeving? In de wijk Lelystad Haven hebben we een mooie woonlocatie aan de Stavorenstraat.
Interesse om hier te wonen?
GGZ woonlocatie Stavorenstraat

Over de woonlocatie

De woning

Woning met tuin
Eigen woonkamer en slaapkamer
Eigen badkamer en keuken en bijkeuken
Gestoffeerd met vloerafwerking en gordijnen
Gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Ligging

Bushalte dichtbij
Dichtbij buurtkiosk
Supermarkt en winkels per fiets of bus te bereiken
Dichtbij Oostvaardersplassen

Fotogalerij

Je woont in je eigen woning van ongeveer 65 m2. Je kunt zelf je woon- en slaapkamer inrichten en je hebt je eigen badkamer, keuken en bijkeuken.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met vloerafwerking en gordijnen, de rest van de inrichting kun je helemaal zelf bepalen.

Op de Stavorenstraat is er ook een gemeenschappelijke huiskamer en buitenruimte, waar je andere bewoners kunt ontmoeten en waar activiteiten worden gehouden. Je bepaalt zelf of je hieraan wilt deelnemen, maar je bent in elk geval altijd welkom.

Het centrum van Lelystad ligt op 20 minuten afstand per fiets of bus. Een kleine buurtkiosk ligt op 5 minuten loopafstand en verschillende supermarkten zijn op 10 minuten per fiets te bereiken. De bushalte ligt op 3 minuten loopafstand.

Begeleiding

Op de Stavorenstraat bieden we een veilige en prikkelarme woonomgeving waar maatwerk en eigen regie centraal staan. Hier kun je werken aan jouw herstelproces, met ondersteuning van begeleiding, naasten en indien gewenst andere (ervarings-) deskundigen. Het herstel van het gewone leven staat centraal, zodat jouw mogelijkheden optimaal benut worden en je zo zelfstandig mogelijk als volwaardig burger kunt participeren in de maatschappij.

Wij bieden jou zorg op maat. We helpen je bijvoorbeeld bij het opbouwen en onderhouden van sociale contacten en het vinden en behouden van dagbesteding of werk. Verder kunnen we je ondersteunen bij het zoveel mogelijk zelfstandig runnen van je huishouden, persoonlijke verzorging en een ritme te geven aan je dag. Daarnaast helpen we je met eigen keuzes maken en het omgaan met emoties en gedrag.

Op de locatie zijn 24 uur per dag meerdere begeleiders aanwezig waarbij je terecht kunt wanneer dit nodig is.

Zorgindicatie

Om in een woning van de Stavorenstraat te wonen heb je een Wlz GGZ indicatie (Wet langdurige Zorg) of een Wmo beschikking Beschermd Wonen (Wet maatschappelijke ondersteuning) nodig.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!