Jeugdhulp
campagne veerkrachtig opvoeden

Campagne Veerkrachtig opvoeden van start

De campagne ‘Veerkrachtig opvoeden’ van Flevi’s Kenniswerkplaats start 24 januari. De activiteiten zijn speciaal bedoeld voor opvoeders, beleidsmedewerkers, professionals, begeleiders, kortom iedereen die iets met opvoeden te maken heeft. Zo start Flevi’s Kenniswerkplaats het nieuwe jaar met inspiratie en veerkracht.

Activiteiten campagne

De campagne duurt tot en met vrijdag 28 januari en zit boordevol (online) activiteiten, zoals interessante workshops over veerkracht in de natuur, veerkrachtig opvoeden en de veerkracht van gezinnen rondom scheiding.

Op donderdag 27 januari is er een miniconferentie: Flevi’s Veerkracht, waarin alle activiteiten en de verzamelde kennis de revue passeren. Hoogtepunt van de campagneweek is de lancering van een 1000 – dagen reizende fototentoonstelling over veerkrachtig ouderschap, die op maandag 24 januari wordt geopend door wethouder Roelie Bosch, op het stadhuis van Almere.

Programma Veerkrachtig opvoeden

Meer informatie over het programma? Bekijk hier de activiteitenkalender en meld je aan!

Triade Vitree is kernpartner van Flevi’s kenniswerkplaats jeugd en nodigt al haar contacten van harte uit om deel te nemen aan activiteiten tijdens de campagneweek.

campagne veerkrachtig opvoeden vlieger

Meer weten over Triade Vitree?

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!