Dorpsboerderij Dronten

Dronten
Hou je van dieren en mensen? En ben je op zoek naar een locatie voor werk én dagbesteding? Op Dorpsboerderij Dronten werk je met dieren en met hout.
Interesse?
gebouw dorpsboerderij dronten

Activiteiten

Bezoekers komen graag even langs om even de dieren te aaien op de kinderboerderij of thee te drinken in het theehuis. Daar speel jij een rol in.  Vind je bakken leuker? Dan kun je meewerken aan onze taartenservice. De werkzaamheden op de boerderij zijn zo verschillend, dat er vast ook iets voor jou bij zit.

Dieren verzorgen
Hout kloven
Hout bezorgen
Taarten bakken
Bezoekers ontvangen
Ondersteuning in de bediening

Over Dorpsboerderij

De Dorpsboerderij Dronten is een unieke combinatie van een kinderboerderij, theehuis en een houtkloverij. Bezoekers komen graag langs om bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie met gebak, een wandeling te maken door het Wisentbos of gezinnen komen hier langs voor de dieren op de kinderboerderij. Vind je het leuk om hier te werken en leren?

 

Voor wie

Dorpsboerderij Dronten is een werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijk, sociale of psychiatrische beperking die ondersteuning krijgen van Triade Vitree. Hier kun je leren om bijvoorbeeld dieren te verzorgen, taarten bakken, ondersteuning in de bediening of zelfs haardhout te kloven. Al werkzaamheden sluiten aan bij de kracht en mogelijkheden van jou als medewerker.

Openingstijden

Maandag             9.30 – 17.00 uur
Dinsdag               9.30 – 17.00 uur
Woensdag           9.30 – 17.00 uur
Donderdag          9.30 – 17.00 uur
Vrijdag                 9.30 – 17.00 uur
Zaterdag              Gesloten
Zondag                 13.30 – 17.00 uur

Op zondag geopend van 1 maart t/m 1 november

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!