Tante Truus

Almere
Bij Tante Truus zijn er heel veel verschillende taken. Van het werken in de keuken, tot gastvrouw in de lunchroom. Het is heel divers en er is voor ieder wel iets passends te vinden. We gaan op zoek naar jouw talent, zodat je met plezier bij ons aan de slag kunt en jezelf verder kunt ontwikkelen.
Wil je ook bij Tante Truus werken en leren?

Activiteiten

Bediening
Maaltijden bereiden
Schoonmaak
Kassamedewerker
Hulp in de keuken

Over Tante Truus

Bij Tante Truus kan er niet alleen gegeten, gedronken en de zoete lucht van onze snoepwinkel opgesnoven worden, maar bezoekers kunnen hier ook langskomen om van de kunst te genieten of om lekker even bij te babbelen onder het genot van onze beroemde, zelfgemaakte appeltaart.

Ook gezinnen kunnen goed terecht bij Tante Truus. Er is een speciale kinderspeelhoek ingericht, waar kinderen kunnen spelen. Er is ruimte om met de kinderwagen naar binnen te komen én hebben wij. naast snoep en lekkere taartjes, ook een kindermenu.

Tante Truus, lunch & snoep
Marktmeesterstraat 141-143
1315 GD Almere
Tel: 036 – 533 05 33
info@tantetruusalmere.nl
www.tantetruusalmere.nl

Voor wie

Tante Truus is méér dan alleen een eetgelegenheid. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis met veel plezier en toewijding in zowel de bediening als de keuken. Benieuwd naar onze gezichten, klik dan hier. Wie bij Tante Truus komt, neemt de tijd en laat zich verrassen door het enthousiasme en de toewijding van onze medewerkers.

Bij tante Truus zijn er heel veel verschillende taken. Van het werken in de keuken, tot gastvrouw in de lunchroom. Het is heel divers en er is voor ieder wel iets passends te vinden. We gaan op zoek naar jouw talent, zodat je met plezier bij ons aan de slag kunt en jezelf verder kunt ontwikkelen. Er werken per dag ongeveer 15 medewerkers bij tante Truus. Maar er is altijd ruimte in ons team!

Openingstijden

Maandag     11.00 – 17.00 uur
Dinsdag       9.00 – 17.00 uur
Woensdag   9.00 – 17.00 uur
Donderdag  9.00 – 17.00 uur
Vrijdag         9.00 – 11.00 uur
Zaterdag      9.00 – 11.00 uur
Zondag        Gesloten

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!