Varyo

Lelystad
Varyo staat voor een variëteit aan werkzaamheden waaraan je kunt meewerken. Dit kan in de industriële en creatieve werkplaats. Schilderen, houtbewerken, facilitaire ondersteuning, afvalprikken, handwerken en diverse creatieve activiteiten: het kan allemaal!
Interesse?

Activiteiten

Kopiëren, versnipperen en inbinden
Sorteer- en inpakwerk
Kaarten, waxinelichtjes en borrelpakketjes maken
Schilderen, handwerken en houtbewerken
Facilitaire ondersteuning

Over Varyo

Bij Varyo hebben we voor iedereen een mogelijkheid om te werken in dat waar je goed in bent en plezier aan beleeft. Iedereen vormt een onderdeel van het totale proces en samen werken we aan een prachtig eindresultaat.

Bij Varyo zijn er twee werkplaatsen, namelijk:

Industriële werkplaats

In de loods wordt in opdracht van verschillende bedrijven gewerkt aan bijvoorbeeld het kopiëren en inbinden van communicatiemateriaal, een mailing in enveloppen doen, sorteer- en inpakwerk, het versnipperen van vertrouwelijk papier of productiewerk.

Creatieve werkplaats

In de creatieve groep worden schilderijen, kaarten, waxinelichtjes en borrelpakketjes gemaakt in thema’s zoals de bekende Zonnebloem van Van Gogh en de Mona Lisa van Da Vinci. Samen zoeken we naar de activiteit die past bij jouw eigen vaardigheden en interesse: van ontwerpen, illustreren, knippen, snijden, rillen, vouwen, plakken, vullen tot verpakken. Elk product wordt uniek en eigenzinnig, net zoals de persoon die het gemaakt heeft!

Kenmerken

Veel variatie
Samenwerken
Praktijkwerk
Begeleiding op maat
Leren op eigen tempo
Kleinschalig

Voor wie

Voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking.

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!