Varyo

Lelystad
Varyo staat voor een variëteit aan werkzaamheden waaraan je kunt meewerken. Dit kan in de industriële en creatieve werkplaats. Schilderen, houtbewerken, facilitaire ondersteuning, afvalprikken, handwerken en diverse creatieve activiteiten: het kan allemaal!
Interesse?

Activiteiten

Kopiëren
Inbinden
Sorteerwerk
Inpakwerk
Versnipperen
Kaarten maken
Waxinelichtjes maken
Borrelpakketjes maken
Knippen, plakken, snijden, vouwen et cetera

Over Varyo

De naam Varyo staat voor de variëteit in de werkzaamheden waar je aan kunt meewerken in de industriële- en creatieve werkplaats. Schilderen, houtbewerken, facilitaire ondersteuning, afvalprikken, handwerken en diverse creatieve activiteiten: het kan allemaal!

Voor iedereen is een mogelijkheid om te werken in dat waar je goed in bent en plezier aan beleeft. Iedereen vormt een onderdeel van het totale proces en samen werken we aan een prachtig eindresultaat.

Bij Varyo zijn er twee werkplaatsen, namelijk:

Industriële werkplaats

In de loods wordt in opdracht van verschillende bedrijven gewerkt aan bijvoorbeeld het kopiëren en inbinden van communicatiemateriaal, een mailing in enveloppen doen, sorteer- en inpakwerk, het versnipperen van vertrouwelijk papier of productiewerk.

Creatieve werkplaats

In de creatieve groep worden schilderijen, kaarten, waxinelichtjes en borrelpakketjes gemaakt in thema’s zoals de bekende Zonnebloem van Van Gogh en de Mona Lisa van Da Vinci. Samen zoeken we naar de activiteit die past bij jouw eigen vaardigheden en interesse: van ontwerpen, illustreren, knippen, snijden, rillen, vouwen, plakken, vullen tot verpakken. Elk product wordt uniek en eigenzinnig, net zoals de persoon die het gemaakt heeft!

Voor wie

Voor iedereen is een mogelijkheid om te werken in dat waar je goed in bent en plezier aan beleeft. Iedereen vormt een onderdeel van het totale proces en samen werken we aan een prachtig eindresultaat.

Openingstijden

Maandag             9.00 – 16.00 uur
Dinsdag               9.00 – 16.00 uur
Woensdag           9.00 – 16.00 uur
Donderdag          9.00 – 16.00 uur
Vrijdag                 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag              Gesloten
Zondag                 Gesloten

 

Locatie

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!