Gehandicaptenzorg
schapen

Lammetjes knuffelen tijdens 20-jarig bestaan MMM Zorgboerderij

MMM Zorgboerderij Zeewolde viert haar twintigjarige bestaan. Belangstellenden zijn zaterdag 14 mei welkom tussen 10.00 tot 16.00 uur aan de Gelderseweg in Zeewolde. Er worden oud-Hollandse spelletjes gespeeld en schapen geschoren. Er zijn lammetjes te zien en er is een springkussen om je op uit te leven.

Ontstaan MMM-Zorgboerderij

Op de MMM-boerderij bieden we cliënten een woon- en werkomgeving waar ook voor omwonenden van alles te beleven is. De MMM Zorgboerderij is ontstaan uit een ouderinitiatief in samenwerking met Triade Vitree en is bedoeld voor mensen met een ondersteuningsvraag.

Nieuwe tunnelkas

Ook is de afgelopen maand op de dagbesteding in samenwerking met sponsoren hard gewerkt aan de plaatsing van een nieuwe tunnelkas. De officiële opening van de tunnelkas wordt gecombineerd met de festiviteiten rondom ons twintig jarige bestaan en de geboorte van de lammetjes.

Naast de officiële opening van de tunnelkas en het feestgebeuren, staat deze dag in het teken van allerlei jubileumactiviteiten. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Wat de functie van de tunnelkas is, leggen we ook graag uit.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!