Gehandicaptenzorg

Nieuwe uitgave van magazine JIJ!

Daar is de nieuwe uitgave van JIJ! Een magazine gemaakt door en voor cliënten van Triade Vitree. Het was even wachten op deze zevende editie, maar we zijn trots op het resultaat.

In deze JIJ! staan weer veel leuke verhalen en dingen om te weten. We gaan ‘aan tafel bij’ het inloophuis De Boei in Emmeloord waar er zelfgemaakte gehaktballen, sla en gebakken aardappelen op het menu staat. Kom je meer te weten over Jolanda op de ‘Dit ben ik’-pagina. Maar lees je ook meer over de bijzondere relatie tussen de beste maatjes: Joey en Tom. Tom vertelt: “Binnen de zorg veranderen medewerkers veel van baan. Door die veranderingen kunnen bewoners zich moeilijker hechten. Joey en ik hebben ons gelukkig wel aan elkaar gehecht. Ik geef echt om hem.”

Ook deelt Ellenoor haar lievelingsgerecht, die ze van haar begeleider krijgt: overheerlijke Surinaamse loempia’s. Heb jij die wel eens geproefd? Te lekker om niet te laten liggen. Dus maak ze ook zelf! En last but not least laat dagbesteding Varyo zien hoe hun week eruit ziet en wat zij allemaal doen in het kader van duurzaamheid. Welke gerecyclede producten zij omtoveren tot iets nieuws. Afijn, er staat nog veel meer in deze editie.

Bekijk hieronder de digitale editie van JIJ!


JIJ! magazine, editie 7

Wil jij ook een keer meewerken aan de JIJ!? Heb jij een leuk verhaal? Of een leuke locatie waar je altijd komt. Ben je blij met je werk en/of dagbesteding? Of ben je verliefd? Of trots op je werk, maatje en/of collega? Stuur ons dan een mailtje.

We wensen je veel plezier met lezen. Heb je deze editie niet ontvangen en wil je graag een exemplaar. Mail ons: redactie@triadevitree.nl.

Benieuwd naar onze andere uitgaven? We maken samen met cliënten verschillende magazines voor verschillende doelgroepen.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!