Gehandicaptenzorg
open middagen spotlight kids

Open middagen Spotlight kids na succesvol optreden

‘Ik kan later alles worden wat ik wil, zelfs actrice’, zei 1 van de Spotlight kids die meedeed aan een voorstelling in Theater de Glasbak in Almere. Spotlight kids, de naschoolse opvang voor kinderen met een WLZ-indicatie, heeft afgelopen jaar meegedaan aan een heel leuk project. Met dank aan een bijdragen van het MR Roelsefonds mochten ze kennismaken met diverse podiumkunsten. Andere kinderen kunnen nu ook kennismaken, interesse? Lees gauw verder.

Theater, dans, muziek

Iedere dinsdag en woensdag konden de jongeren werken met theater, dans en muziek. De lessen werden verzorgd door ervaren vakkrachten met ondersteuning van de begeleiders van Spotlight. Ook woonden ze workshops en voorstellingen bij, waar de jongeren van konden leren en van konden genieten.

Bijdragen aan geluksgevoel

Spotlight kids sloot het jaar af met spetterend optreden voor publiek in Theater de Glasbak in Almere. Het doel van dit project was op jongeren met een beperking kennis te laten maken met diverse podiumkunsten. Muziek, theater en dans hebben een positieve bijdrage op het geluksgevoel. Daarnaast is de ervaring van op het toneel staan en om voor echt publiek te spelen ontzettend gaaf.

Kom ook langs bij Spotlight kids

Het goede nieuws is dat het project wordt voortgezet. Kom kennismaken tijdens een van onze open middagen op 29 (theater), 30 (muziek) en 31 (dans) maart aan de Mozartweg 90 in Almere. De activiteiten vinden na schooltijd plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Geef je nu op

Lees een eerder bericht van Spotlight kids over het 1-jarig bestaan.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!