Norma Raad van Bestuur

Norma van Burgsteden

‘Ik ben heel trots op onze mensen’

Sinds 2022 is Norma van Burgsteden lid van de raad van bestuur. Zij richt zich met name op de portefeuille Bedrijfsvoering. Samen met Anton Maas is zij verantwoordelijk voor de hele organisatie Triade Vitree.

‘De zorg heeft mijn hart, en de kernwaarden ‘speels, dapper vertrouwen en eerlijk’ spraken mij direct aan bij de keuze voor Triade Vitree. Ik vind Triade Vitree gewoon een mooie organisatie.

Als bestuurder let ik er vooral op dat we een gezonde organisatie zijn; met een gezonde bedrijfsvoering, maar ook een gezonde cultuur en personeelsbestand waar we de zorg mee kunnen leveren. Dat doe ik enerzijds door naar de cijfers te kijken, maar ook door ‘feeling’ te houden met de mensen van de organisatie. Via de medezeggenschap, interne werkbezoeken, praten met cliënten, ouders, medewerkers. Daarvoor ga ik iedere twee weken op pad in ons werkgebied. Ik ben heel trots op onze mensen.

Wat ik zie voor de komende jaren als uitdaging? De belangrijkste is om de basis van onze bedrijfsvoering verder op orde te brengen. Ook wil ik mij graag inzetten voor onderwerpen als de transformatie van de jeugdzorg, het vormgeven aan zeggenschap van cliënten en natuurlijk om een aantrekkelijke werkgever te blijven.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!