Raad van het Bestuur

Paul van der Linden

‘Zorg is altijd maatwerk’

Sinds de fusie in 2018 is Paul van der Linden lid van de raad van bestuur. Eerder was hij bestuurder van jeugdhulporganisatie Vitree. Hij zag de overstap naar Triade Vitree als een mooie nieuwe uitdaging.

Naast de rol van voorzitter van de raad van bestuur richt hij zich op de portefeuille Zorg. ‘Ik let vooral op onze manier van dienst verlenen, dat mensen zich welkom bij ons voelen, goed worden behandeld. Dienst verlenen op een zo ‘natuurlijk’ mogelijke wijze. Gelukkig zie ik dat veel collega’s met een intrinsieke motivatie, passie en energie dit ook zo doen. Daar kan ik dan zo vreselijk blij van worden!

Het gaat in ons werk altijd om de balans. Dat kinderen zo veel mogelijk thuis opgroeien, dat mensen met een beperking zoveel mogelijk zelf kunnen doen, en zo ‘natuurlijk’ mogelijk bij ons wonen. We willen iedereen met zijn of haar mogelijkheden een betekenisvol leven laten krijgen. Je moet daarin niet doorslaan. Er is soms professionele moed nodig om zaken te doorbreken of anders te organiseren. Het blijft voor ieder altijd maatwerk.

De realiteit is dat er nooit meer genoeg medewerkers te vinden zijn. Dus het moet echt anders. Dat zie ik als een uitdaging voor de komende jaren; het werk anders organiseren om zo de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!