Verbindingsfestival ‘Samen Buurten’ op 14 november 2022

Op maandag 14 november 2022 vindt het Verbindingsfestival Samen Buurten plaats. Dit is hét kennis- en netwerkfestival waar wonen, werken en leven in Flevoland samen gaan komen en waar we de stenen met de mensen gaan verbinden. Het festival is bedoeld voor onder andere architecten, burgers, aannemers, woningcorporaties, zorgorganisaties etc. – en wij zijn er ook bij!  Je komt op unieke en inspirerende manier bijeen om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken, maar vooral ook elkaar te inspireren op het gebied van het creëren én behouden van fijne buurten om in te wonen, werken en leven.

Community Building is een uitnodiging aan ieder mens om mee te doen. Om elkaar te ontmoeten en te leren kennen, te vertrouwen en samen te werken. In krachtige community zijn mensen in staat problemen samen op te lossen, zelf besluiten te nemen en ontstaat het gemeenschapsgevoel. Het Verbindingsfestival fungeert hierin als een soort aftrap waarin we heel veel kennis en inspiratie aanbieden, maar verbinding en samen eigenaarschap voelen op gang willen brengen. Het wordt een netwerkbeweging waarbij over organisatiegrenzen heen wordt samengewerkt en waarbij niet de cliënt, maar de mens centraal staat. In 2023 gaan we dus door!

Triade Vitree is trots om één van de initiatiefnemers te zijn van de netwerkbeweging: Samen Buurten

Maandag 14 november 2022 | Kunstlinie, Almere van 10.00 tot 17.30 uur. 

Kom ook en geniet van meer dan twintig inspirerende én gevarieerde sessies op tal van vraagstukken, met accenten op onder meer buurtgericht werken, buurtprojecten, preventie en gezondheid, inclusiviteit, burgerparticipatie en de buurt van de toekomst. Vergroot je netwerk op professioneel vlak, maar ook je kennis. Zien we je dan?

Waar: Kunstlinie, Esplanade 10  in Almere

 

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!