Open dagen

Kom je op woensdag 7 juni en vrijdag 16 juni ook langs op één van onze open dagen? Je bent welkom op vier van onze activiteiten- en werklocaties voor een rondleiding. Naast een rondleiding op De Stekplek, Peppelrode, Peppelstek en Kleurkracht organiseren we ook leuke activiteiten en werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan sport en spel, belevingsgerichte activiteiten, een theeproeverij of het Rad van Avontuur om leuke prijzen te winnen. Zien we je dan?

Kleurkracht

Open dag bij Kleurkracht in Emmeloord.

Adres: Harmen Visserplein 5a
Datum: woensdag 7 juni
Tijd: 13.30 tot 19.30 uur

Op 7 juni geeft Kleurkracht een rondleiding door het atelier en de printafdeling. In het atelier worden de mooiste kaarsen en zeepproducten gemaakt en verschillende soorten thee en koffie verpakt en verzonden. Op de printafdeling zie je hoe we in opdracht kopiëren, brieven versturen, boekjes in elkaar zetten, kaarten maken en meer. Wist je dat Kleurkracht bijzondere theesmaken produceert, zoals de nieuwste appeltaartthee? Kom de verschillende smaken proeven en ontdek de leuke kraampjes.

Peppelrode

Open dag bij activiteitencentrum Peppelrode in Emmeloord.

Adres: Wilgenlaan 2, Emmeloord
Datum: woensdag 7 juni
Tijd: 10.00 tot 14.00 uur

Op 7 juni organiseert Peppelrode een dag waar je volop mee kan doen met de activiteiten. Je kunt samen muziek maken, aan diverse sport en spel activiteiten deelnemen, creatief meedoen en belevingsgerichte activiteiten ervaren.

De Stekplek

Open dag bij kinderboerderij De Stekplek op Urk.

Adres: Urkerweg 62, Urk
Datum: vrijdag 16 juni
Tijd: 10.00 tot 12.00 en 14.00 tot 17.00 uur

Op 16 juni zijn er op De Stekplek vele activiteiten te beleven. Een rondleiding over de kinderboerderij en bij andere werkzaamheden zoals houtbewerking, textiel-, huishoudelijk- en industrieel werk. Er zijn leuke kraampjes en je kunt spelletjes doen.

Ivm werkzaamheden zijn we bereikbaar via De Rots (Urkerweg 64) of via het toegangshek aan het einde van de Pieter van Vollenhovestraat.

Peppelstek

Open dag bij activiteitencentrum Peppelstek op Urk.

Adres: Holkenkamp 93, Urk
Datum: vrijdag 16 juni
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur

In de week van 16 juni staat Peppelstek in het teken van “Heel Peppelstek bakt”. Tijdens de open dag is de huisgemaakte cake en koek te koop. Ook zijn er kraampjes én je kunt leuke prijzen winnen bij het Rad van Avontuur.

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!