Jeugdhulp Triade Vitree
Helden van de zorg

Triade Vitree bij tv programma Helden van de zorg

Heb je afgelopen zondag de vijfde aflevering van tv programma ‘Helden van de zorg’ gezien op SBS6? Dan heb je gemist hoe onze collega Karin – werkzaam binnen Jeugdhulp – in het zonnetje werd gezet door Shanna (20 jaar).

‘Helden van de zorg’ tv programma

Kevin Brouwer neemt een kijkje achter normaal gesloten deuren van zorginstellingen. Met ontroerende en mooie verhalen van hardwerkende zorghelden die een podium verdienen. Met dit programma zetten zij de helden in het zonnetje die dat verdienen.

Onze ‘Held van de zorg’

Afgelopen zondag is Kevin samen met zijn filmploeg bij ons langs geweest op een locatie in Kampen. Hier hebben zij onze collega Karin bezocht. Karin werkt bijna 20 jaar bij zorginstelling Triade Vitree. Ze heeft haar hart gevolgd en heeft vanuit haar voormalige functie in het bankwezen de overstap naar de jeugdzorg gemaakt. Ruim een jaar geleden is zij door ernstige hartproblemen van het ene op het andere moment uitgevallen, het heeft haar een jaar herstellen gekost om weer terug te kunnen keren in haar functie. Nu staat ze er weer en dat willen we graag vieren. Shanna (20 jaar) helpt ons daarbij met haar eigen verhaal over de hulp die zij kreeg van Karin.

Karin staat centraal in het televisieprogramma, voor ons staat zij symbool voor alle collega’s binnen Triade Vitree die dag in dag uit klaar staan voor zowel volwassenen die ondersteuning nodig hebben als kinderen, jongeren en hun gezinnen.

 

Uitzending gemist? 

Wil je de aflevering zien?
Herhaling 1: zaterdag 25 juni om 11.00 uur bij SBS6
Herhaling 2: zondag 26 juni om 09.30 uur bij Net5

Of bekijk de aflevering op je computer: uitzending gemist

 

Jeugdhulp

Kinderen en jongeren moeten veilig en gezond kunnen opgroeien in hun eigen omgeving. Ouders zijn daarvoor verantwoordelijk. Triade Vitree biedt jeugdhulp als dit niet vanzelf gaat. Omdat we geloven in de eigen kracht van mensen, helpen we kinderen, jongeren en hun ouders om zich te ontwikkelen en te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Dat doen we samen met het gezin en de omgeving.

Wil je meer weten over het onderwerp als thuiswonen niet meer kan? En welke vormen wij van hulp bieden als dit niet meer kan. Of heb je een andere hulpvraag en wil je meer informatie hebben over Jeugdhulp?

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!