Gehandicaptenzorg
MMM Boerderij in Zeewolde
Biologische producten MMM zorgboerderij

MMM Boerderij: een begrip in Zeewolde

De MMM Boerderij aan de Gelderseweg in Zeewolde is een begrip in de stad. Je vindt op het terrein in een landelijke omgeving twaalf bewoners en 32 cliënt-medewerkers samen. Het terrein is bekend om het Theehuis, de biologische winkel, de tuinen, midgetgolfbaan en de veel dieren. Het terras is een geliefde plek in de stad voor een ijsje, een kop thee of een spelletje.

Annemarie, beheerder van het terrein aan de Gelderseweg:

“Ik ben in 2002 begonnen als persoonlijk ondersteuner en na 4 jaar dit te hebben gedaan kreeg ik de mogelijkheid om op de MMM boerderij te komen werken als de beheerder van de winkel. Dit werk vond ik vanaf dag één al heel leuk en sinds 2014 ben ik beheerder geworden van de gehele dagbesteding op de boerderij. Nu ben ik verantwoordelijk voor alle niet cliëntgebonden zaken zoals het netwerken, inkopen en de financiën.”

De boerderij

“Op onze boerderij telen wij onze eigen biologische groenten en zetten wij ons ook in voor het verspreiden van lokale producten.”

producten MMM zorgboerderij Zeewolde
terras MMM zorgboerderij

Maatschappelijk ondernemen

“Wij zetten ons graag in voor de sociale omgeving en de gemeente. Dit doen wij door bijvoorbeeld de oogst die overblijft te doneren aan de lokale voedselbank en bieden wij stages aan voor kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Sinds kort helpen wij ook iemand die een erg speciaal dieet heeft en alleen maar biologisch kan eten. Zo geven we iets aan de maatschappij terug. Wij krijgen ook regelmatig hulp en steun vanuit de gemeente en lokale bedrijven.

“Onze biologische gekweekte groenten verkopen we”
Biologische producten MMM zorgboerderij
Meer weten over onze werk- en dagbestedingslocaties?

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!