Gehandicaptenzorg GGZ Jeugdhulp Triade Vitree
Aankomst Baas van Morgen

Onze ‘Baas van Morgen’ is gearriveerd

Gisteren is onze ‘Baas van Morgen’ gearriveerd, een initiatief van JINC die zich inzet voor gelijke kansen voor kinderen op hun toekomstige arbeidsmarkt. Dit doen zij bijvoorbeeld door snuffelstages te organiseren met groepen leerlingen van het basis- of voortgezet onderwijs, maar hoogtepunt is ieder jaar de landelijke ‘Baas van Morgen’. Waarbij CEO’s, directeuren, burgermeesters, politici etc. een dag hun stoel afstaan aan een VMBO-leerling.

Twee dagen lang staat Paul van der Linden, bestuurder van Triade Vitree, zijn stoel af aan Claudia van Brakel (15) van het Buitenhout college in Almere. Hij neemt haar mee en geeft een volledig kijkje in de keuken van Triade Vitree.

Claudia ontmoette woensdagmiddag kinderen en jongeren die op een leefgroep wonen en ging mee eten in een gezinshuis. Als Baas van morgen gaat zij goed luisteren naar de verhalen van jongeren en vragen stellen. Hoe vinden zij het om bij Triade Vitree of in een gezinshuis te wonen?

Donderdag bezoekt zij kort het management overleg, dagbesteding Varyo en het kinderbehandelcentrum in Lelystad. Wij zijn benieuwd wat de ‘Baas van Morgen’ ons zal leren en hoe zij kijkt naar de zorg die we bieden.

Wil je ook weten hoe haar dagen eruit zien of ben je benieuwd naar haar visie voor de toekomst voor Triade Vitree. Blijf ons dan in de gaten houden.

Aankomst Baas van Morgen

Zoek tussen onze verhalen, nieuwsberichten en meer!